Monday, March 19, 2012

sengal!

salam...


sape yg sengal? hahaha ahkak ler yg sengal! sejak dua menjak ni kepala mcm ting tong sket.. mcm pening tk tentu hala.. adakah kerana hormon kewanitaan hahaha... hmmmm... umur br nk cecah 33 thn tp mcm2 penyakit lak yg singgah... huhu... kena jaga makan nih! tkleh sume bedal dh mcm muda2 dulu... skang tgh busy menelan apple fiber.. nk buang lemak berlebihan kata ko! hahaha... mcm ada perubahan jugakla.. syukur... tp malas nk timbang berat.. takut keciwa!!!!


mmg lama beno tk update blog... aktiviti ahkak banyak diupdate kt status facebook ajer.. post gambo lps tu letak keterangan sket.. udah! hihi.... kt blog ni adalah utk citer panjang2 sket.. tp nasiblah! ikut mood kannnn.. huhu... haaa! saja lekat map sabah kt atas nun... mood adalah utk bercuti2 ke sabah 11 april depan... sgt besttt sbb satu family pegi... mula2 book tiket utk ahkak, ayah 3s dan syahmi syaqirah jer... ate, time booking tu syabil kecit no lagik! taun lepas bulan 5 ko! hahaha lama betul booked tiket... bln lps baru booking tiket utk syabil lak.. sbb dia mcm dh beso dan boleh dibawa berunding dh skang nih! hehehe.. tp kena beli stroller pink utk kyra lah! nnt berebut plak kyra dgn syabil... huhu... sume tu dlm checklist ahkak dah.. teruja nye!



lebih teruja lagik bila trip 8 hari kali nih kami akan menjejakkan kaki ke labuan dan jugek brunei! yahoooooo... nk gi umah kwn ahkak si abey kt bandar seri begawan... sonotnye... walopon ramai kwn2 yg dh penah gi brunei kata tkde mende sgt kt sana.. ahkak tetap teruja utk mengunjungi negara ke 4 terkaya di dunia itewww.. oh! tk sabar plak rasanye... hehehe.. doakan semoga perancangan ahkak berjaya yer! dan juga selamat pergi dan kembali ke tanahair tercinta.. ngeee.. okeylah... ini aje utk kali ini.. nak sambung search utk labuan plak! rasa mcm nk stay semalam kt sinun! huhu... daaaaaa :)

5 comments:

Y O N G said...

awat mokcik?

Y O N G said...

pergh.. jenjalan lagi beb.
best best

izz said...

heheh i takat brunei je ky.. nak ke bahrain tk mampu huhu

Y O N G said...

ishh.. bahrain nie bukannya jenjalan cari ongkoss maa.. ;-)

izz said...

heheheh dpt manyak ongkos leh jenjalan hehehe