Sunday, December 1, 2013

Love for them

Salam alaik..

Settle kan urusan penyewa baru di saujana rawang pagi tadi.. Terus bergegas ke class math engineering 2... Abis je class dalam 3.30pm.. Minum2 dgn classmates dan terus balik... Solat dan siap2 kan syahmi syaqira syabil zasss pula ke wangsa walk..

Sis in law tunggu kat sana konon nak main bowling sesama.. Tapi sampai pon lambat.. Makanya kak as and family dah selamat pon satu frame.. Hehehe... Jadinya kerana memenuhi juga permintaan encik syahmi.. Kami pon main le juga satu frame hehehe.. Lenkali nak main lg kata dak syahmi yang dpt 7 jatuhan pin sahaja hahahaha... takpela kan.. first try.. nanti cuba lagi hehehe

Selesai je bowling... Terus ke TGV... Cik kyra dah dua tiga hari nak nengok movie frozen.. Hehehe... Kata org sungguh best movie tu... Tika dan saat ini tengah nunggu kul 10mlm punye show... Sedang melayan karenah 3s yang sungguh menguji kesabaran hehehe... Daaa... :)
posted from Bloggeroid

2 comments:

Zana Nordin said...

FROZEN tengah hot sekarangnie..
ramai yg update tengok citer nie..
kami nak tengok movie gamaknya utk tahun nie x lepas lagi..si kecik tu mcm tak confident jer nak bawa dia tgk wayang..
kena cari CD ler gamaknyer

izz said...

zana... kalo x sebab Kyra dok bising2 sgt.. asyik nyanyi bebaskann.. let it goo.. tak juga gi wayang.. hahaha.. layankan aje la.. mmg kena beli dvd... baru puashati boleh tgok 100 kali heheheh