Saturday, August 24, 2013

Tart nenas

Salam alaik...

Jam dah menunjukkan pukul 2.10 pagi.. I masih lagi belom tidur kerana cuba usaha menelaah buku tamadun islam tamadun asia (wahhh... Skema ayat i heheh).. Esok adalah class terakhir semester pendek.. Lepas ni dah nak masuk semester 3... Hmmm masya Allah.. How time flies..


Raya kali ni i sangat suka dengan tart nenas.. Dok mencari sini sana.. Almond london dah keluar dari list kegemaran.. Hihihi... Sanggup beli untuk makan sendiri... Tart yg kat atas ni adik office i yang kasik.. Satu bekas dia kasik sbb dok baca status fb i yang kepingin tart nenas... Thanks effa dear..


Yang ni pulak engineer opis i yang kasik.. Makkk aihhh. .. The best ever! Perfect.. Alhamdulillah... Murah rezeki i... Insya Allah kalau diizinkan NYA ingat nak buat makan2 sikit kat rumah untuk officemate, jiran dan saudara mara... Sedang dalam perancangan.. Cuti semester 2 minggu pon i dan family akan ke melaka dengan bestfriend i, zura dan june... Spend satu malam je kat sana... Syukurlah dipermudahkan perancangan kami... Moga berjalan lancar..

Ok.. Nak tidur kejap.. Subuh nanti bangun dan sambung study. Take care all.. Assalamualaikum..
posted from Bloggeroid

No comments: