Tuesday, August 27, 2013

Busy

Salam alaik...

Life is so beautiful... Alhamdulillah.. Walaupon busy sangat lately dengan office work, kuliah dan final exam minggu ni.. Di campur dengan kerja di rumah demi keluarga.. Hati ini bahagia.. Biar pon stress dan kena telan panadol extra.. Hehehehe...


Lps asar sambung study lagi untuk paper dinamika malaysia... Semester pendek taklah streas sangat macam semester panjang.. Tapi tetap jugalah stress kerana tak cukup masa dan baca teori dan fakta... Huhu...


Semester depan kembali berkuliah untuk 4 subjek kejuruteraan... Uwaaaa... Apa nak buat... Kena juga lalui sampai habis.. Usai solat, doa tak pernah lupa dipohon supaya dipermudahkan urusan kuliah dan urusan dunia akhirat yang lain nya... Moga tak sangkut dimana-mana... Doaku semoga apa jua urusan dunia akhirat yang baik untuk ku dipermudahkan oleh Maha Esa.. Bukankah DIA yang Maha Mengetahui :)

Ok. Back to bussiness... Take care... ♥
posted from Bloggeroid

2 comments:

supermakwannabe said...

helo melo babe.. cak! rajin dia study. good luck ok.. aku dah naik semester baru lagi 2 weeks. :-)

izz said...

hello shelly... best of luck to us :)