Monday, December 13, 2010

owh! puhlesssss... you are wrong!

salam...


belum lagi pening memikirkan nasib bangsaku iaitu MELAYU yg sentiasa diperkotak-katikkan oleh bangsa lain ditanah sendiri belum abis... tetiba ditambah pulak dgn bangsa sendiri yang tak sedar diri nak hapuskan HAK MELAYU pulak????!!! WTF!


owh! udah lama ai nk tulis tentang ni dgn tujuan utk melepaskan apa yg terpendam didada ini! aduh! peritnya! kenapa zaman tun dr mahathir spt pic di atas tkde pon org celaka mcm ahli sodomy tu??? owh yes! dia ada tp masih dlm perancangan utk musnahkan negara tercinta ini... luckily, tertangkap sebelum negara ini dikucar-kacirkan! syukur kpd Allah Tuhan sekalian alam... mmg sakit hati betul ai tgok muka celaka tu! muka tk bersih langsung! nampak sgt berkarat ... mmg perosak bangsa dan agama betul dia nih! so sorry ai tk ingin langsung memaparkan gambar najis dia dlm blog ai! ewwwww!!!... baik tanam idup2 mamat ni! baru aman malaysia...


kalo nak ikut hati mmg panjang berjela ai nk tulis betapa geramnya ai dgn puak2 penentang keraajaan.. yes! ai akui tk sume org kerajaan betul! maklum, nama pon manusia... mesti ada baik dan jahat... bukan kita maksum.. kita bukan nabi! but puhleeeesssss... jangan mention KERAJAAN, BN,UMNO,MCA,MIC... sume tak boleh pakai! owh! dalam setandan pisang tk sume busuk! dlm ramai2 ahli P** tk sume penghayatan agama islam nya bagus?? pakcik ai yg org kuat parti bulan anak2 sume tk boleh pakai.. penagih dadah, beranak luar nikah, tk pedulik mak bapak! owh! bagus sgtlah tu ye?? org UMNO sume tk masuk syurga? cit pooorahhhhh!!! jgn igt ko parti bulan ko bagus n terus masuk syurga! TAK SEMESTINYA! itu sume antara kita dgn Yang Maha Pencipta.. ada FAHAM??? jgn dok ngata org membuta-tuli!!!!


owh! one more thing... ada senior kt opis ai ni kuat beno nyokong pasti hijau tu.. konon menantu tk nak org parti dacing! cettt!!! dok jaga projek nk juga sebok amik walkie-talkie 10 bijik... tanpa rekod and minta kitaorg tutup mulut! eh, apeda????? boleh blah org mcm ni!!!


Kursus Biro Tatanegara dan PLKN yg sebok kerajaan buat utk rakyat supaya realize ttg sejarah negara dan apa akan jadi jika kita tidak bersatu pon dijadikan bahan kutukan.. leh tgok blog mangkuk ayun nih!
amboi!!! sedapnya ko komen yer??? ko penah gi ke BTN ?? weh! Demi Allah, aku pergi BTN 6 bulan yg lepas, tkde sorg pon fasilitator atau tenaga pengajar yg sebok dok sebut BN ke UMNO ke MCA ke MIC ker.... sume dok sebut kerajaan... which means kerajaan utk sume bangsa dan agama kan??? yg mentadbir negara.. bila we all utarakan pasal politik contohnya umno ke mereka akan mengelak utk menjawab perkara berkaitan politik... dlm BTN modul dia adalah berkenaan sejarah negara, pembentukan negara, undang2 yg terlibat dan sesi dialog... ada paham??? jgn dok sebok nk komen kalo tk penah attend..
PLKN pon sama la kan... nk satupadu kan bangsa konsepnya... ini ada kematian 1,2 org udah kata PLKN tk bagus! ishk! tak paham ai... ini adalah kata2 dr puak yg tk boleh tgok rakyat suka apa yg kerajaan buat! takut undi dlm PRU akan dtg memihak kpd kerajaan ajer! ishkk!!! td berkobar2 ai nk type dlm sini apa yg terpendam dlm hati ni.. tp ada kwn interupt plak... then ai nyembang dgn dia la psl bencinya ai pada ketua umum parti pembangkang yg celaka tu... so, udah reda sedikit..
boleh nengok hasil nukilan mereka yg sama perasaan dgn ai di azli syukri, house pk..
cuma ai berdoa moga negara kita kembali aman... moga parti yg mengkucar kacirkan bangsa dan agama ni terhapus dr muka bumi MALAYSIA tercinta... jgn jdkan sesuatu insiden tu penghukum... again, kita manusia yg lemah dan sentiasa melakukan kesalahan.. sama-samalah kita cuba perbaiki diri dari semasa ke semasa...

4 comments:

Ms Pearl said...

ija
lawa la blog wall kau heheheheheh

i loike Tun Mahathir! Period!

izz said...

yeke.. semalam aku letak red roses.. pagi2 bukak mcm tkde mood nengok kan sbb too heavy.. yg ni lite n easy eh?? ai loike too..

yeah! tun mahathir dulu, kini dan selamanya... tak tau mcmana nk hadapi bila tiba masa dia meninggalkan kita menghadap Yang Maha Pencipta.. it's life kan?? it will happen one day.. at that time no more pembela MELAYU yang realistic... owhhhh... *sigh*

JuJue said...

ohh zaman pakcik kito...seperti gambar di atas tu memang ahh takde sapa yang berani. dia laser direct je atas batang idong... tu pasal semua kecut prot.

i like this entry. cayalah

izz said...

owh thanks jujue... tk sangka ada geng.. hehe