Thursday, December 9, 2010

day out!

salam maal hijrah!

cuti maal hijrah yg lalu ai n husband telah membawa syahmi n syaqira ke kidz playgym di mid valley.. en teddybear yg beria nk bwk anak2 ke sana... syabil terpaksa tinggal di umah dgn bibik kerana syabil too small.. dh besa sket nnt ibu bwk yer.. kang kena langgar dgn budak2 kt situ jer.... sian anak ibu..

kyra yg tk moh berjalan.. nk berdukung aje.. lebih baik bwk stroller.. tk larat mak nk dokong..

syahmi isi minyak dulu sebelum melasak.. uik! still minum botol?? hahaha
aktiviti memanjat oleh kyra.. tu pon ditemani ayah..

rehat makan ice-cream...

syahmi dgn newly-meet friends... best kat situ sbb 1malaysia...

kyra tgh pilih nk main yg mana dulu..
ahkak pon nk enterprem gak...
syahmi bergambar dgn ahmad idham yg kebetulan buat bday party anak dia kt situ..

syahmi plak memanjat..
lps lebih 3 jam dok dalam playgym tu , it's time for food.. lapo sei!

us @ chillis

tetamu undangan achu n tunangnya....

6 comments:

Ms Pearl said...

anak bujang kau cute mute ! hehehehehehhe

gambar no. 5 tuh fav auntie hani heheheh ala ala pose hindustan tau baring baring ni

kim salam kat all ur angels ya!

izz said...

thanks hani.. insyaAllah yer..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hi, salam kenal gak Izz..
sonot ye Kyra outing!!
re:sy duk ganu, Izz org pata timo gop ke, means ganu???
hihihihi

izz said...

hehhe.. thanks sudi jengok umah kita.. hehehe.. tkdela.. kita org ibukota... saja tnya dok mana... hehehe.. bln 6 ai nk gi ganu leh jupe...=)

Nurul a.k.a Riko said...

Salam perkenalan dari ahkak.

Wow...beshnyer gi Megakidz! Ahkak pun dah lamer x gi sana gara2 en.somi tak suka pegi sebab susah nk carik parking.

izz said...

hehehe... tula... paking mmg nyampah... hehehe... tp izz punye opis kt centrepoint mid valley.. jadi udah lali dgn paking yg mengong nih... hehehe... marila jenjalan at MV...=)