Monday, August 16, 2010

kyra with doll!

meh ari ni nak citer pasal kyra... syukur jugek sbb walopon no 1 adalah abg syahmi dan no 3 adalah adik syabil bambam;beliau masih mengekalkan sifat2 ke'gegirl'an beliau... riso jugek kan.. sbb ada jugek anak kwn2 ai yg lasak kalah lelaki..
first doll with stroller ai belikan utk kyra.. time ni dia berumur 1 setengah tahu gitulah.. time ni ai tengah pregnant kan syabil.. saja nk terapkan sifat2 'gegirl'.. my kyra nih mmg pemalu, penakut dan kdg2 kelakar jugek! dan.... keras kepala n degil jugek kdg2 tu.. ayahnya macam bese akan berkata2.. "macam ibulah tu..." ahkak jugek yg kena... hurrrmmm
yg ni doll no. 2... baru je beli last month sbb doll no 1 satu dh jadi gunasama.. hehehe.. si syabil pon tmpang gigit.. sian pulak.. upgrade sket... kalo kyra main doll sorang2 kelakar pon ada.. dimandikan.. didodoikan.. di susukan.. eermmm... tp ai idokle pulak amik gamba kejadian2 berikut.. syg kan!...

inila ghupe doll baru.. ai pon teruja nengok doll nih... sbb muka yg sweet and ada bau candy... yg paling ai tak tahan kyra akan bukak kasut doll tu dan letak kt rak kasut bila masuk umah... =)

6 comments:

ibu 2AZ said...

nih samalah cam arissa..suke lah tgk doll tuh..u beli kat ne?

izz said...

hehehe... nnt sekecik ayra pon terikut akak ica dia.. tingin jugek nk bagi adik gurl utk kyra tp tggula 5-6 dulu... huhu..

ai beli kat TRU.. brand FP... dh lama aim.. hehehe

LizHairi said...

yang tang bukak kasut b4 masuk rumah tu soooo sweeet!!!

izz said...

liz : tula kan.. aku pelik la nengok ngape kasut doll dia dok situ... pastu dia ckp nk masuk umah bukak kacut... hehehe

SyahNas80 @ Nana said...

sungguh comel ar kyra ni tau.. hehe siap bukak kasut doll lagi masuk umah... gud girl.. :)

izz said...

nas : kyra tecik tomey...