Thursday, June 19, 2014

Cuti-cuti


Assalamualaikum..

Dalam perjalanan ke ipoh.. Esok nak ke manjung melawat abah mertua yang agak tenat.. Oleh kerana cuti sekolah tak kemana melainkan ke colmar tropicale, bkt tinggi..

Suami cadangkan untuk bercuti 6 hari.. Thus,anak-anak pon terpaksa ponteng sekolah... Anak-anak nampak happy sebab 2 minggu terakhir mmg tak kemana pon sebab syahmi dan syabil selamat dikhatankan. Jadinya, mmg terperap dalam rumah je untuk cepat sembuh... Kot ada rezeki dan cukup masa teringin nak ke pulau pangkor.. Tengok macamana nanti.. Sebab dlm kepala ni banyak beno tempat persinggahan... Maklumlah orang jarang ada cuti panjang sabtu ahad... Doakan perjalanan kami selamat ye..

# nanti i update perihal khatan syahmi syabil

posted from Bloggeroid

3 comments:

Roshaliza Rosli said...

lamanya cuti 6 hari....selamat bercuti..semoga selamat pergi dan balik babe. seronok tengok kids baring dalam kereta.hehehhe

Anonymous said...

waaahh alhamdulillah dah lepas ye..
Iman n adik2 belum lagi.. huhuh..
i pun cuak gak.. sebab Iman ni pun kememeh gak.. huhuhu.. ingat nak buat end of this year.. in shaa Allah..
btw, berapa umur syabil?

>>Lizah

izz said...

shelly.. thanks babe.. ha ah.. golek2 3 bradik dlm kete heheh

lizah.. in shaa Allah baik2 aje nanti.. don't stop du'a hehehe.. syabil is 5 this coming October..