Thursday, September 26, 2013

chicken pop

salam alaik..


as usual.. settle apa yang patut di rumah ni.. dinner.. tolong syahmi dengan homework nya.. tidurkan anak.. tot tet tot tet.. barulah landing untuk tidur.. rutin harian.. hari ni dinner nasi lemak dan cheese nan dengan adik-adik i, roy dan leen di luar.. tak masak pon.. entah bila la mood memasak secara berkobar-kobar nak hadir semula.. sejak raya aidilfitri, entah kemana keterujaan memasak terbang...

oopppsss... dah kelaut.. huhu.. sebenarnya nak tulis berkenaan syabil kecik ibu yang telah dijangkiti demam chicken pop.. tak pasti dari mana dia dapat virus berkenaan.. sedih juga.. dah 3 hari.. dah bawak ke klinik pagi tadi.. doa ibu moga syabil sayang cepat sembuh.. hancur luluh hati ibu bila syabil menangis kerana sakit dan gatal.. i dulu darjah 3 kena chicken pop. syabil baru 3 tahun lebih... ermmm nanti sambut 4th birthday dengan parut chicken pop la ye sayang hehehe... till then..
posted from Bloggeroid

2 comments:

supermakwannabe said...

shian syabil kena chicken pox. risau gak ni idrees dok demam pastu kuar rashes..petang nanti nak bawak g klinik gak. memang sedih tengok kids bila sakit..asyik merengek je. GWS syabil boy!

Ida Shaaban said...

Susah hati tgk diorg tk selesakan...didoakn semoga cepat sembuh...