Sunday, December 30, 2012

mode : busyyyy

salammm...
 
mmg mode adalah busy dan terkejar2... 2hb jan adalah final paper math dan bahan binaan... pastu busy dgn anak3 nk start sekolah.. sebelum tu busy gi amik test kat UTM skudai... terus g legoland bwk anak3 tersayang bersama suami tersayang hehehe.. tp, ini ajelah yg mampu di update..
 
syahmi, syaqira dan si ayah seronok sgt lah tu... hehehe.. sbb first time sampai ke legoland..
 
gambar adalah banyak juge.. nnt i update kendian ye.. lps settle final exam.. hehehe
 
 ini kes pagi td.. minggu orientasi syahmi izzriq di sekolah rendah islam Al-Amin... syukur, tercapai juga hasrat i nak masukkan syahmi ke sekolah yg cenggini... :)

 berbaris sebelum ke kelas 1 Hudzaifah... moga syahmi berjaya di dunia dan akhirat... okeylah.. i rush nak ke library.. take care u all... nnt dh free i update lagik ye... :)

4 comments:

Yong Is My Name said...

hamboii mek..
busy giler..
eadam kat sini last september dah naik darjah satu, tak de orientasi..
dapat rasa time eerydna jea dulu ;-)

izz said...

kak yong.. a'ah rasa mcm penattt sgt.. huhu.... o yeke.. sana sept dh start eh... good eadam.. sonokla dia dpt kwn2 international hehehe

Hanis said...

salam kak izz..anak akak masuk al-amin kat keramat tu ke?? bleh tak nak tahu yuran dia baep monthly? tq

izz said...

salam hanis.. ye sek ren islam al-amin kl.. monthly 355 termasuk pengajian, makan dan komputer.. :)