Sunday, December 23, 2012

bday, test, legoland & final... & coach

salam..
pagi ni rasa lemau dan tidak sihat... uwaaaaa.. agaknya stress dengan assignment, test dan memikirkan lagi 10 hari nak final exam...
 
sebelum tu nak ucapkan happy 33rd bday to myself.. oleh kerana banyak benda dalam kepala.. tak sempat dan takde idea nak sambut bday bersama-sama family tersayang.. masa amatlah 'tight' ketika ini.. namun, tetaplah i bersyukur.. so, semalam incik asben belikan kek dan pastry comel dan sedap sebelum g class... malam lps incik asben balik lebih kurang jam 11 malam, kami anak beranak dan mak andak 3s terus keluar ke western food restaurant area desa pandan ajer... sbb i adalah tak larat dan melepek ajer lps balik dari class.. hukhuk
 
orang pertama yang wish bday adalah ayah i yang dok kat penang tu.. terharu dan sebak juga.. tepat jam 12 malam pulak tu.. entah bila dapat jumpa ayah.. insya Allah kot meeting ke penang, boleh jumpa ayah kat area airport.. mudah-mudahan.. incik asben plak wish time nak tido.. lps i settle study.. thanks sweetheart... thanks juga kpd kwn2 dan sedara mara yg wish melalui call, sms dan status fb.. appreciate that so muchhh!!!
 
 entry bday nanti dah upload gambo dan ada masa i update yer.. skang ni pon kepala masih pusing.. hukhuk... syafakallah to me...
 
 
 a'ah mmg mode adalah study, test, final exam.. tik tok tik tok.. dah nak abis semester satu, tahun dua.. huhu... jumaat ni i kena ke UTM skudai.. sebab kena amik test mechanic structure yang i dah tertinggal sebab vietnam trip.. semalam baru abis 2 test.. dah hantar 2 assignment... semua nya rushhh.. uwaaa.. tak sempat nk bernafas rasanya.. okey2.. takpe.. relax okey.. hari ni study mechanic structure, esok study material, lusa study math engineering plak.. kena susun jadual... sbb 2nd January 2013, i ada 2 paper final... material dan juga math engineering... berusahalah! sob sob..

 dannnn... sambil menyelam minum ayo... kebetulan nk ke JB sebab test jumaat ni, i dan asben dah plan untuk terus gi legoland bawak syahmi, syaqira, syabil... mula2 plan nk g bulan 2 thn dpn.. sempena  bday syahmi n kyra... dah alang2 drive ke JB, terus jelah ke legoland... mak andak 3s pon akan diangkut bersama.. so, drive ke JB malam rabu lepas asben abis keje, kamis tu pagi2 buta dah terpacak kt legoland lah kan! hahaha... sbb jumaat tu dh kena gi UTM utk test... fuhhh.. moga Allah permudahkan perancangan kami ini... aameenn..

sempat lagi dok usha koleksi terbaru handbag.. huhu... tp kena re-consider selepas balik dari legoland-UTM nanti jer.. kalo ada lebih budget kat sinun boleh lah kita dapat yg warna-warni ni.. salu dok kelek yang kaler coklat, itam dan kelabu ajer kan.. kali ni kita nak merasa yang meriah cenggini... insya Allah... hehehe... suke sgt2...
 
okeylah.. nak g breakfast... hari ni nampaknya i sorang je yang hadir bertugas.. colleagues yang lain bercuti... breakfast dgn incik asben lah jap lagi.. tggu dia dtg amik i dan breakfast dan zasss sekejap ke koperasi sekolah al-amin untuk membeli uniform sekolah al-amin dan apa2 yang berkaitan... take care all... see u.. *hugs*

6 comments:

Cho Zila said...

cantik ler tu sambil menyelam minum air.. tapi jangan banyak sangat nanti tak timbul...
cantik bebenoler coachtu cik puan..
ko selalu order kat mana yerk... mana tau.. akakpn suka verangan..

Yong Is My Name said...

my dear,

good luck & be strong!
i know you can do it!

XoXo..

izz said...

kak cho.. a'ah kebetulan kan... bwk jela terus... bln dua nnt dh boleh plan ke lain plak.. heheh tioman mcm menarik jer hehe.. kak, saya salu beli kat

http://princessvictoriastylo.blogspot.com/

http://brandedgallery.blogspot.com/

izz said...

tq kak yong dearie....

xoxo tooo muahhhh

JuJue said...

Izz, jujue nak wish kat fb aritu tp tak sempat. So, give me a call kalo ke penang ok. Muuuuuuuaaahh..

izz said...

thanks jujue.. okey... kot stay kt penang time meeting projek nnt leh kita jumpe ye.. :))