Thursday, July 12, 2012

sales!


salam..

lama tak update eh? hehehe.. banyak perkara yg berlaku dalam jangkasama i tak update blog ni. but, im not in the mood to update all of the things happened by today.. because my mind was already prepared for those sales! ngeeeee... nak shopping baju raya syahmi,syaqira dan syabil.. takde lah shopping beria sangat.. maybe 2 pasang sorang je kot.. sebab ada baju yg baru beli time j-card day dulu masih elok dan pakai pon 2 kali gitu jer.. jgn membazirrr.. hehehe sebab jarang pakai kemeja2 nih.. selalu outing pon pakai polo shirt aje kannn..

be wise mummy! hehehe... ok lah.. nak plan for raya punye aturan pakaian.. hehehe.. baju kurung dan melayu dah settle.. cuma tunggu siap dan bayar je... kyra  and insya Allah ada 2 psg baju kurung raya ni.. jadilahhh.... okey lah.. see u soon... (dont know when is the 'soon') :D

4 comments:

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

alaaaaa... ruginyer minggu ni asben kena offshore la.. huhuhu, ruggggiiiii.. ;-(

izz said...

tkpe leily.. nnt incik asben balik dr offshore mesti masyukk.. leh shopping walopon sales dh abis hehe

shafarina said...

takdan shopping raya bersungguh2, cari baju online je tahun ni.

:D

izz said...

yela wan.. kalo dh sarat mmg tk daya n tkde mood sgt nk shopping ye.. kdg on9 lagi cantek baju dia dan xde la sama sgt dgn org lain yg beli kt mall such as poney, miki etc... aku pon kdg beli on9 jugek...