Sunday, January 9, 2011

his first day @ KRISTA

Weeee.... Sejak cuti sekolah dia asyik dok bising "bila ibu nk anta ami gi skul krista..."... Pening kepala nk jwp sbb dia x bole terima alasan school holiday..

He seem happy although kena bangun awal... You go dear! Hope u are happy there n gain the best input from krista... Amin...
Published with Blogger-droid v1.6.4

6 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

sangat comel...

Cho Zila said...

rinduler weh.. tapi tuler banyak benda nak di update tak terkejar rasanya... krista tu pun ok gakkan... GA tu pun baru bukak kot idak memang tak leh ler hantar jauh ngat.. transportationpun dah mahalkan...

izz said...

nas : tq aunty nas.. :)
cho : tule... sume udah mahe cho.. kita dulu jalan kaki je ke sekolah yek... ermm.. apa nk buat... perubahan zaman...

Ms Pearl said...

wah selamat datang ke sekolah! :D seluar merah ni auntie suka lah hehehehhe cute on u!

nyah mana email add kau? mak nak add kat blog baru ...the blog now set to private and confidential auw! haha therefore only those officially invited je yang boleh view

so yang please forward me your email thank you :D

tentang aku said...

dah besar anak mama ni.. good luck dear.... wish u jadi anak yang soleh..

izz said...

hani : tula psl... mak terjah blog ko tk boleh.. meh amik izzarina42@gmail.com...

na : thanks mama...