Thursday, May 6, 2010

award dari wani..


salam...

1. Thank and link the person that give you the award.
sebenarnya ni 2nd award dr member blogger... hehehe... nnt mak letak kt side bar.. thanks ye wani... mak kenal wani dari fotopages.. and kitaoreng geng Hot Lovely Momma.. banyak kali jugek dah jumpe wani ni.. suke sgt kawan dgn dia.. the very peramah one! sayang wani!!!

2. Pass this award to all bloggers you've recently discover.

3. Contact said blogs and let them know they've won this award
ok!

4. State 7 things about yourself

ermmmm 7 ek.. alamak ... nk tulih ape agaknye ek... huhu.. ok...

(i) ermm...mak sebenarnya suka berkawan tp tk bape reti nk mulakan dahulu... tu yang tk bape manyak kawan... tp sejak ada blog, dan fotopages baru manyak sket la kawan...

(ii) nak kata pendiam tak juga tp kalo tkde menda nk sembang mak lebih suka dok diam and buat keje sendiri jer... hahahaha

(iii) bab makan ermm... manyak yg mak suke tp lebih kepada japanese and chinese food.. seafood pon mak suke...

(iv) minum... dulu mak suke sgt coke, tp sejak dh beranak pinak ni mak kureng sgt la dgn coke ni sbb manyak gula.. tk elok utk org yg sebok nk turunkan berat badan.. uhuk! hahaha

(v) kaler mak suke blue... tp sejak beranak pinak ni dh jadi colourful... hehehee..

(vi) banyak berangan untuk masa depan... walopon tk bape pasti tercapai ke idak angan2 mak nih... mak tetap jugek nk berangan .. tk cepat lambat pon x pe janji tercapai..

(vii) seorang staff yang patuh dgn boss.. kalo kena sound dgn boss mak tk penah nk melawan... mak diam dan angguk2 jer... hehehe.. untung sape jadik boss mak nyiahhhh... wakakaka

2 comments:

SyahNas80 @ Nana said...

hehe thanks kak iza.. huhu kak iza tak ambik pun award kat blog orang.. g tgk balik blog orang.. orang dah bagi award beautiful blogger... nanti ambik tau..

mamaMUHAMMAD said...

salam thakns bagi award..tapikan the funniest thing is saya tak tahu macam mana nak buat award tu..soalan bodoh kan?hehe..sori..boleh u ajar cne nak buat?(this 's my 1st time dpt award u noe?