Tuesday, February 2, 2010

good news..

salam...

pagi2 buta tadi ibu dengar berita baik kt buletin pagi.. alhamdulilah.. rejeki anak2 la tu kata ayah.. baru ibu rasa berbaloi gaji ayah dgn tugasnya yg tak tido, tak balik umah, makan pon tah kemana.. salu kena ngadap muka ibu yg masam mencuka sokmo.. hahahaha.. kalo dh tiap hari magrib pon blom sampe umah... seminggu balik tido kat umah 4 hari ajer bini mana yg tk tarik muka kan... huhuhu.. td pon ibu baca utusan on9 berkaitan kenaikan itewww..


thanks ayah for your scarifice for the nation... we do appreciate it.. take care n we luv u! but i can't bear to be disappointed when it comes to your limited times..but i'll try a lil' harder.. and also when raya u are not around..... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :(


tamat latihan at maktab polis, cheras

time tu syahmi 9months

4 comments:

Ms Pearl said...

syukur................
polis banyak berjasa pada masyarakat
layak la mendpat gaji yang lebih...
semoga bertugas dengan lebih bersemangat lagi....

:D

izz said...

thanks honey dear kerana memahami.. but stil ada gak yg pertikaikan... aduhai..

ibu 2AZ said...

rezeki anak2 kan..
nnt kite tgk invi awak ek..tanye hubby dulu..neway thx jemput ina sekeluarga ye..

Ms Pearl said...

yang dok pertikai tu takde keja lain! laki dia orang keja office hours tak yah bertugas tiap tiap kali raya, tak yah sibuk bergadai nyawa

cuba laki dia orang duk kat tempat abang abang and kakak kakak polis?
I memang memahami walaupun keluarga takde sorang pun yang keja polis

sekian, harap maklum :D