Thursday, November 24, 2011

UDAH TENGOK TP X PUAS!



salam...


baru je abis nengok breaking dawn ni ha... tp siyes tk puas... sbb tk puas nengok muka baby bella-edward tu... tk dpt tgok betul2.. pastu tk tau bella tu betul ke jd vampire.. sbb last2 tu anak mata bella merah... aduhaiiii.. mmg tertanya2 sungguh... kwn mak hani tentu tahu ending dia kannnnn... owh edward! huhu

9 comments:

YB Raz said...

hyeeee jejalan sini..cerita ni ada sambung lagi..

x paham cerita ni..jiwang sangat..lebih suka cerita Underworld.vampire vs lycan.baru ganas :)

JuJue said...

kompommm jadik hantu.

Anonymous said...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Ms Pearl said...

save the best for lasst orang omputeh kata hehehehhe

p/s: me pissed off dengan mana mana penonton yang tak penah tengok twilight, new moon , eclipse tetiba tengok breaking dawn terus kata tak best! they never followed perjalanan percintaan bella and edward from the very beginning tetiba made such a fuss ish geram!

izz said...

YB raz : ehehehe... yes... i loike romanics moviesss

jujue : hehehe berangan ajerlah... tp itu semua fantasi yg sgt best

hani : hahaha tula psl.. yg tk tgok dr mula mesti kureng paham... huhu...

SyahNas80 @ Nana said...

oh!! bella sangat untung coz disayangi oleh 2 orang pemuda yang kacak!! oh!! jacob!! so protector!! i like jacob!! hahaha....

izz said...

nas : tau tkpe... best kan.. si ijoy tk abis2 dok kata bella tk santekk.. jeles la tewwww... hahahaha

Y O N G said...

ky tak sempat lagi nak menengoknye.. Gerammmmmm... Dok pulun dengan packing process

izz said...

sedihnye ky... nnt i gi nyemabang tau...